Slagtning af lam, får eller ged? Brug formularen på siden.

Får, lam & geder

Når du anmelder Får, Lam eller geder til slagtning skal du til højre herfor udfylde felterne og sende den til os. Felter med * er obligatoriske og anmeldelse kan ikke afsendes på SEND knappen før feltet er udfyldt.

Dyrene kan på slagtedagen (fast på mandage, men kan også efter aftale være på andre ugedage) modtages fra kl. 06.00 og skal være modtaget inden kl. 07.30 for levende syn af dyrlæge.

Pluks (hjerte, lever, tunge, hale) vil vi gerne have afhentet dagen efter slagtning.

Slagtede dyr uden parteringsønsker – se siden herunder med standardpartering – kan afhentes dagen efter fra kl. 10.00 eller efter aftale med Allan Smærup.

Vær omhyggelig når du oplyser CHR nr. og senere når du anmelder flytning af dyr. Fejl i dine oplyste data medfører utroligt meget spildtid senere – du vil derfor modtage en tillægsfaktura på min 100,- kr. såfremt vi konstaterer fejl i modtagne data. Fejl kan være hvis dine anmeldte dyr ikke tidligere er flyttet til det besætningsnummer som du anmelder slagtningen på. Vi anmelder indgang til vort slagteri for det antal og fra det besætningsnr. (CHR) du oplyser, og kan desværre ikke påtage os at udrede evt. fejl fra tidligere over for CHR registret i din egen besætning.

Samme gælder hvis der mangler fødevarekædeoplysninger og vi efterfølgende skal rykke for disse oplysninger.

 

 

Priser på slagtning og partering af lam, får og ged

Priser for slagtning:
-Alle dyr pr stk:                                           280,- kr.
-Tillæg økologi pr stk:                               50,- kr.
-Tillæg hvis > 35 kg:                                   50,- kr. – slagtevægt
-Fejl i CHR nr/Fødev.k.opl.:                       100,00 kr. pr senere rettelse

-Grovpartering u.pak:                                 50,- kr. pr stk
-Finpartering u/pak:                                    125,- kr. pr stk 
-Finpartering m.pak:                                   200,- kr. pr stk
-Udbening kølle/bov ifm finpartering:     85,- kr./dyr
-Afpil til hak (pølser):                                 185,- kr. pr stk
-Tillæg ved > 35kg, uanset komb.:           50,- kr. pr stk – slagtevægt

 

Formular til slagtningsanmeldelse

 

Standardpartering af lam, får & ged

– Bov deles i 2 stege
– Sider klargøres til stegeben og rullepølseslag
– Ryggen deles i 2 stege m.ben
– Halsen saves i koteletter
– Køller leveres hele uden skank og nøgleben
– Der vil i ovenstående standard opskæring ikke være fars eller småkød.Fars eller småkød kan om ønsket tages fra bove/køller, men bemærk tillægspris for udbening af køller bov.

 

Firmainformation:
DK-Kød ApS
Lindtorpvej 3
7600 Struer
CVR: 33875649

 

Telefon og tider:
Allan: 25709101
Knud Erik:  40204601
Tirs-Tors: 06-16
Fredag: 06-14

 

Firmainformation:
DK-Kød ApS
Lindtorpvej 3
7600 Struer
CVR: 33875649

 

Telefon og tider:
Allan: 25709101
Knud Erik:  40204601
Tirs-Tors: 06-16
Fredag: 06-14

 

Firmainformation:
DK-Kød ApS
Lindtorpvej 3
7600 Struer
CVR: 33875649

 

Telefon og tider:
Allan: 25709101
Knud Erik:  40204601
Tirs-Tors: 06-16
Fredag: 06-14