Slagtning af kvæg? Brug formularen på siden.

Kvæg

Ved slagteanmeldelse af KREATURER udfyldes felter i formularen til højre og der afsluttes med “Send”. Som min skal de med * markerede felter udfyldes.

Ved anmeldelse af flere kreaturer skrives CKR nr. for dyr 2 og opefter i feltet.

Kreaturer skal modtages senest 07.30 på slagtedagen a.h.t. levende syn fra dyrlæge.

Pluks (hjerte, lever, tunge, hale) vil vi gerne have afhentet dagen efter slagtning.

Dyr til partering/pakning modner på krog i kølerum – normalt max 2 uger fra slagtedato. Herefter opskæres/udleveres jf. parteringsønsker.

Vær omhyggelig når du oplyser CHR nr. og senere når du anmelder flytning af dyr. Fejl i dine oplyste data medfører utroligt meget spildtid senere – du vil derfor modtage en tillægsfaktura på min 100,- kr. såfremt vi konstaterer fejl i modtagne data.

Samme gælder hvis der mangler fødevarekædeoplysninger og vi efterfølgende skal rykke for disse oplysninger.

 

 

Priser på slagtning af kvæg

Alle priser er uden moms, og min vægt afregnet pr kreatur er 200 kg.

– Slagtning:                                 4,50 kr./kg slagtevægt
– Finpartering u. pak:                4,00 kr./kg slagtevægt
– Finpartering m. pak:               6,00 kr./kg slagtevægt
– Afpilning/hak af helt dyr:      4,75 kr./kg slagtevægt
– Tillæg pr dyr Økologi:            100,00 k
-Fejl i CHR nr/Fødev.k.opl.:     100,00 kr. pr senere rettelse

– BSE prøve, hvis krævet:     250,00 kr./stk – Fødevarestyrelsen
– Pakning/opdeling i mindre end 1/4:   45,00 kr./del – f.eks i 1/8
– Nødslagtning – 500,- kr. på hverdage og slagtedage i tidsrummet 06.00-14.00, og på hverdage udenfor arbejdstiden (06.00-14.00), samt på hverdage, hvor der ikke slagtes kr. 800,00 ,og i weekender 1.500,00 kr.

Vi pakker alle dele uden ben i vakuum og alle dele med ben i plast fryseposer. Fars leveres i plastposer a 5 kg til egen opdeling passende til din husholdning.

På alle delpakker påsættes etiket med navn – lige klar til frysning.

 

Formular til slagtningsanmeldelse

 

Standardpartering

Dyret deles i halv eller kvart. Kan opdeles i mindre dele mod merpris.

Forpart, vinge:

  • Boven saves i 6 stege med ben
  • Tykkam udbenes og skæres i steger 4-6 stk
  • Bryst hakkes, da det giver mager fars
  • Side saves i tværreb, slag hakkes – flansteak bliver taget fra separat og hakkes ikke
  • Skank saves i Osso Buco
  • Kraftben saves til kogeben

 Bagpart, pistol:

  • Mørbrad hel eller deles i 2
  • Højreb deles i 2 stege
  • Tyndstegsfileten deles i 2 – kan skæres i bøffer
  • Inderlår deles i 4 stykker – kan anvendes til steaks eller roastbeef
  • Klumpen deles i 2 eller 4 stykker. Anvendes til venøbøffer, roastbeef eller grydesteg.
  • Lårtunge deles i 2 – pakkes som lårtunge
  • Cuvette og culotte ridses til steg
  • Tykstegsfilet skæres i engelske bøffer
  • Muskel hakkes
  • Yderlår deles i 4 stykker. Anvendes til steg, benløse fugle eller gullasch
  • Skank saves til Osso Buco
  • Kraftben saves til kogeben

 

Firmainformation:
DK-Kød ApS
Lindtorpvej 3
7600 Struer
CVR: 33875649

 

Telefon og tider:
Allan: 24479102

Tirs-Tors: 06-16
Fredag: 06-14

 

Firmainformation:
DK-Kød ApS
Lindtorpvej 3
7600 Struer
CVR: 33875649

 

Telefon og tider:
Allan: 24479102

Tirs-Tors: 06-16
Fredag: 06-14

 

Firmainformation:
DK-Kød ApS
Lindtorpvej 3
7600 Struer
CVR: 33875649

 

Telefon og tider:
Allan: 24479102

Tirs-Tors: 06-16
Fredag: 06-14