Slagtning af svin? Brug formularen på siden.

Svin

Når du anmelder SVIN til slagtning skal du til højre herfor udfylde felterne. Felter med * er obligatoriske og anmeldelse kan ikke afsendes på SEND knappen før feltet er udfyldt.

Svin kan på slagtedagen (fast på mandage, men kan også efter aftale være på andre ugedage) modtages fra kl. 06.00 og skal være modtaget inden kl. 07.30 for levende syn af dyrlæge.

Pluks (hjerte, lever, tunge, hale) vil vi gerne have afhentet dagen efter slagtning.

Slagtede SVIN uden parteringsønsker kan afhentes dagen efter fra kl. 10.00 eller efter aftale med Allan Smærup.

Vær omhyggelig når du oplyser CHR nr. og senere når du anmelder flytning af dyr. Fejl i dine oplyste data medfører utroligt meget spildtid senere – du vil derfor modtage en tillægsfaktura på min 100,- kr. såfremt vi konstaterer fejl i modtagne data.

Samme gælder hvis der mangler fødevarekædeoplysninger og vi efterfølgende skal rykke for disse oplysninger.

 

 

Priser på slagtning af svin

Alle priser uden moms.
Slagtesvin/søer indtil 110 kg slagtevægt:

-Lejlighedsvis 1-10 stk:                  375,00 kr. pr stk.
-Ved min 25 stk/måned:                 360,- kr./stk
-Ved min 35 stk/måned:                 345,- kr./stk
-Tillæg for vægt> 105kg:                100,- kr./stk
-Økologi tillæg ved <25/mdr.:        50,- kr./stk
-Trikinprøver pr 10 stk samlet:      250,- kr./stk (Økologi+Friland)
-Fejl i CHR/Fødev. kædeopl.:         100,- kr./stk senere rettelse
-Grovpartering (5-deling)               75,- kr./stk.
-Finpartering uden pak:                  300,- kr./stk.
-Finpartering med pak:                   650,- kr./stk.
-Tillæg for grise/søer >105 kg:    100,- kr./stk

Priser er + moms.

Ved pakning hos os pakkes alle dele uden ben i vakuum og alle med ben i plast fryseposer. Fars leveres i plastposer a 10 kg til egen opdeling passende til din husholdning.

På alle delpakker påsættes etiket med navn – lige klar til frysning.

Afviger ønsket fra de angivne parteringer udføres arbejdet på timeløn.

 

Formular til slagtningsanmeldelse

*Denne formular er en forespørgsel og er først gældende ved DK-Kød accept.  

Standard finpartering, opdelt i 1/2 grise

Svinekam
Koteletter
Ribbensteg
Skinkesteg
Skinkeschnitzler
Stegeben
Skank
Nakkekam
Mørbrad
Rullepølseslag
Spareribs – rå
Hjerte, lever

 

Firmainformation:
DK-Kød ApS
Lindtorpvej 3
7600 Struer
CVR: 33875649
Vores Chr. Nr. 117899

 

Kontakt og tider:
Allan: 24479102
Mail: Allan@dk-koed.dk
Man: Lukket
Tirs-Tors: 6-15
Fre: 6-12

 

Firmainformation:
DK-Kød ApS
Lindtorpvej 3
7600 Struer
CVR: 33875649
Vores Chr. Nr. 117899

 

Kontakt og tider:
Allan: 24479102
Mail: Allan@dk-koed.dk
Man: Lukket
Tirs-Tors: 6-15
Fre: 6-12

 

Firmainformation:
DK-Kød ApS
Lindtorpvej 3
7600 Struer
CVR: 33875649
Vores Chr. Nr. 117899

 

Kontakt og tider:
Allan: 24479102
Mail: Allan@dk-koed.dk
Man: Lukket
Tirs-Tors: 6-15
Fre: 6-12