Slagtning af svin? Brug formularen på siden.

Svin

Når du anmelder SVIN til slagtning skal du til højre herfor udfylde felterne. Felter med * er obligatoriske og anmeldelse kan ikke afsendes på SEND knappen før feltet er udfyldt.

Svin kan på slagtedagen (fast på mandage, men kan også efter aftale være på andre ugedage) modtages fra kl. 06.00 og skal være modtaget inden kl. 07.30 for levende syn af dyrlæge.

Pluks (hjerte, lever, tunge, hale) vil vi gerne have afhentet dagen efter slagtning.

Slagtede SVIN uden parteringsønsker kan afhentes dagen efter fra kl. 10.00 eller efter aftale med Allan Smærup.

Vær omhyggelig når du oplyser CHR nr. og senere når du anmelder flytning af dyr. Fejl i dine oplyste data medfører utroligt meget spildtid senere – du vil derfor modtage en tillægsfaktura på min 100,- kr. såfremt vi konstaterer fejl i modtagne data.

Samme gælder hvis der mangler fødevarekædeoplysninger og vi efterfølgende skal rykke for disse oplysninger.

 

 

Priser på slagtning af svin

Alle priser uden moms.
Slagtesvin/søer indtil 110 kg slagtevægt:

-Lejlighedsvis 1-10 stk:                  375,00 kr. pr stk.
-Ved min 25 stk/måned:                 360,- kr./stk
-Ved min 35 stk/måned:                 345,- kr./stk
-Ved min 55 stk/måned:                 330,- kr./stk
-Tillæg for vægt> 105kg:                100,- kr./stk
-Økologi tillæg ved <25/mdr.:        50,- kr./stk
-Trikinprøver pr 10 stk samlet:      250,- kr./stk (Økologi+Friland)
-Fejl i CHR/Fødev. kædeopl.:         100,- kr./stk senere rettelse
-Grovpartering (5-deling)               75,- kr./stk – rabat ved > 25/mdr.
-Finpartering uden pak:                  270,- kr./stk –                         do
-Finpartering med pak:                   540,- kr./stk                           do
-Tillæg for grise/søer >105 kg:    100,- kr./stk

Ved pakning hos os pakkes alle dele uden ben i vakuum og alle med ben i plast fryseposer. Fars leveres i plastposer a 5 kg til egen opdeling passende til din husholdning.

På alle delpakker påsættes etiket med navn – lige klar til frysning.

 

Formular til slagtningsanmeldelse

 

Standard finpartering, opdelt i 1/2 grise

Svinekam
Koteletter
Ribbensteg
Skinkesteg
Skinkeschnitzler
Stegeben
Skank
Nakkekam
Mørbrad
Rullepølseslag
Spareribs – rå
Hjerte, lever

 

Firmainformation:
DK-Kød ApS
Lindtorpvej 3
7600 Struer
CVR: 33875649

 

Telefon og tider:
Allan: 25709101
Knud Erik:  40204601
Tirs-Tors: 06-16
Fredag: 06-14

 

Firmainformation:
DK-Kød ApS
Lindtorpvej 3
7600 Struer
CVR: 33875649

 

Telefon og tider:
Allan: 25709101
Knud Erik:  40204601
Tirs-Tors: 06-16
Fredag: 06-14

 

Firmainformation:
DK-Kød ApS
Lindtorpvej 3
7600 Struer
CVR: 33875649

 

Telefon og tider:
Allan: 25709101
Knud Erik:  40204601
Tirs-Tors: 06-16
Fredag: 06-14